Справжній домашній Адигейський сир. Ніяких дорогих інгредієнтів, і спеціального обладнання не потрібно. Все легко, смачно, просто
Справжній домашній Адигейський сир. Ніяких дорогих інгредієнтів, і спеціального обладнання не потрібно. Все легко, смачно , просто.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Складові;
- молоко 1 л
- кефір 1 л
- яйца 6 шт.
- сіль 3 ч.л.
приготування
- У каструлю налийте молоко і кефір, поставте нагріватися на середній вогонь. Тільки не кип’ятити.
- Поки молоко з кефіром нагрівається збийте яйця з сіллю протягом 5 хвилин при великій швидкості.
- У нагріте молоко вливаємо тонкою цівкою яєчну суміш, постійно помішуючи. Варимо на середньому огні.
- Коли суміш закипить варимо на середньому вогні ще 2 хвилини постійно помішуючи.
- Друшляк застеліть марлею складеної в кілька шарів і акуратно викладіть сир, добре притисніть ложкою формуючи форму сиру. Залиште стояти на столі на 1 годину, щоб вийшла сироватка.
- Через годину акуратно перекладіть сир в посуд, накрийте кришкою і відправте в холодильник на 10 годину Адигейський сир в домашніх умовах готовий!
Всім смачного!