Таке печиво ми готуємо років 30, але воно не набридає! Бо кожного разу робимо різні начинки: вишні, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сир, мак. Виходить навіть не печиво, а тістечка!
Таке печиво ми готуємо років 30, але воно не набридає! Бо кожного разу робимо різні начинки: вишні, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сир, мак.
Виходить навіть не печиво, а тістечка!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com
Печиво “Торбинки”
- 1 скл. сметани
- 1 п. маргарину (250 г)
- борошно (скільки вбере)
Посікти маргарин із борошном, додати сметану. Підсипаючи борошно, замісити, покласти на 1 год в холодильник.
Розкочувати тоненько (1-2 мм), різати невеликими квадратиками, всередину класти вишеньку без кісточки, тушковані яблука, будь-яке густе варення, сирну начинку, макову тощо.
Кінчики склеїти докупи. Випікати при 180 ОС 15-20 хв.
Готові торбинки посипати цукровою пудрою.