Таку смачну капусту Ви точно не їли. Готуйте відразу 3 порції!
Ловіть рецепт дуже смачної страви з капусти, вона сподобається ВСІМ!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Складові:
- Капуста – 600гр.
- Морква – 1 шт.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Сосиски – 4 шт. АБО куряче філе – 1 шт.
- Лаваш.
- Сметана – 120 гр.
- Курячі яйця – 2 шт.
- Солодка паприка – 1 ч. Ложка.
- Свіжа зелень (цибуля, кріп, петрушка).
- Сіль, перець – за смаком.
- Томатна паста – 1 ст. ложка.
Спосіб приготування капусти:
1. Начинка! Ріпчасту цибулю дрібно нарізати. Моркву натерти на великій тертці. Капусту дрібно нашаткувати. Сосиски або куряче філе нарізати соломкою. Свіжу зелень дрібно нарізати.
2. У добре розігріту сковороду з рослинною олією відправити моркву з цибулею. Через 4 хвилини до овочів відправити сосиски або курячу грудку. Обсмажити ще 4 хвилини. Потім додати капусту і смажити до м’якості капусти. Додати паприку (1 ч. ложку), сіль і чорний мелений перець за смаком. У готову начинку відправити дрібно нарізану свіжу зелень і ретельно перемішати.
3. Лаваш скласти навпіл два рази і розрізати. Має вийти 4 пласта. По кожному пласту рівномірно розподілити начинку, а потім згорнути в рулет. Потім рулетики розрізати на рівні частини (ширина рулетиков 5-7 см).
4. Форму для випічки змастити олією і в неї викласти підготовлені рулетики.
5. Заливка! У миску розбити два курячих яйця, додати сметану (120 гр.) І томатну пасту (1 ст. Ложка). Обов’язково посолити і поперчити за смаком. Ретельно все перемішати. Якщо у Вас заливка вийшла густувата, то можна додати трохи кип’яченої води або молока. Готовою заливкою полити рулетики.
6. Форму для запікання відправити в розігріту духовку до 180 градусів на 30-35 хвилин.