Тримайте кращий рецепт приготування малосольних помідорів
Приготуйте помідори за цим рецептом. вони обов’язково Вам сподобаються!
Якщо ви любите робити соління, а старі рецепти вам вже набридли, то рецепт малосольних помідорів буде якраз до речі. Ці помідори сподобаються всім, а особливо тим, хто не любить занадто солоне. І часу на засолювання знадобиться небагато.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат
Для засолювання беріть щільні плоди середнього розміру. Перед засолюванням проткніть помідор в зоні ніжки. Це можна зробити за допомогою звичайної зубочистки.
Необхідні інгредієнти для приготування:
• 2 кілограми помідорів;
• 2 головки часнику;
• 2 літри води;
• листя хрону, петрушка і кріп;
• 2 чайні ложки цукру;
• 4 столові ложки солі.
Процем приготування
1. Перед засолюванням ретельно помийте кожен помідор, і тільки потім викладіть в банку або іншу ємність.
2. Розчиніть сіль і цукор в прохолодній воді. Потім отриманою рідиною потрібно залити помідори в банці.
3. Тепер додайте часник і зелень. Її можна як порізати, так і просто порвати руками.
4. Прикрийте ємність звичайною тарілкою і залиште на день, щоб помідори ввібрали в себе розсіл.
5. Через день помідори вже можна вживати, але врахуйте, що вони не для тривалого зберігання.
Смачного!