Тримайте кращий рецепт приготування малосольних помідорів

Приготуйте помідори за цим рецептом. вони обов’язково Вам сподобаються!

Якщо ви любите робити соління, а старі рецепти вам вже набридли, то рецепт малосольних помідорів буде якраз до речі. Ці помідори сподобаються всім, а особливо тим, хто не любить занадто солоне. І часу на засолювання знадобиться небагато.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат

Для засолювання беріть щільні плоди середнього розміру. Перед засолюванням проткніть помідор в зоні ніжки. Це можна зробити за допомогою звичайної зубочистки.

Необхідні інгредієнти для приготування:

• 2 кілограми помідорів;

• 2 головки часнику;

• 2 літри води;

• листя хрону, петрушка і кріп;

• 2 чайні ложки цукру;

• 4 столові ложки солі.

Процем приготування

1. Перед засолюванням ретельно помийте кожен помідор, і тільки потім викладіть в банку або іншу ємність.

2. Розчиніть сіль і цукор в прохолодній воді. Потім отриманою рідиною потрібно залити помідори в банці.

3. Тепер додайте часник і зелень. Її можна як порізати, так і просто порвати руками.

4. Прикрийте ємність звичайною тарілкою і залиште на день, щоб помідори ввібрали в себе розсіл.

5. Через день помідори вже можна вживати, але врахуйте, що вони не для тривалого зберігання.

Смачного!