Три найкращі рецепти домашнього печива на смальці

Додаючи смалець в тісто, ви отримуєте дуже смачне і м’яке печиво, причому в цьому продукті, не буде ніякої хімії

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вакурат

Печиво на смальці

Інгредієнти:

• смалець, 1 стакан;

• сметана, 1 стакан;

• маргарин, 250 г;

• розпушувач, 1 ч.л;

• яйця, 2 шт;

• борошно, дивіться по тісту.

Процес приготування:

З’єднуємо всі інгредієнти, вимішуємо м’яке тісто. Розкачуємо його в пласт 0.5 см завтовшки, вирізаємо формами печиво або просто нарізаємо ножем. Випікаємо при 180 градусах до готовності і гарячим посипаємо пудрою або змащуємо збитим білком з цукром.

Дріжджове печиво на смальці
Інгредієнти:

• сметана, 1 стакан;

• дріжджі, 50 г;

• смалець, 2 склянки;

• борошно, скільки візьме тісто.

Процес приготування:

Сметану підігріваємо до теплого стану і змішуємо з дріжджами. Вливаємо розтоплений смалець, перемішуємо і всипаємо просіяне борошно – тісто має бути м’яким і не липким. Ставимо його в холодильник на 1.5 години.

Викладаємо печиво на деко, залишаємо на 15 хвилин і випікаємо до готовності. Гарячим посипаємо пудрою.

Печиво на смальці та сметані
Інгредієнти:

• смалець, 1 стакан;

• сметана, 1 стакан;

• борошно, 500 – 600 г;

• сода, 1 ч.л.

Процес приготування:

Смалець змішуємо з борошном до крихти, потім додаємо сметану з содою і вимішуємо тісто. Відправляємо його в холодильник на 2 години. З цього тіста ви можете спекти печиво або рогалики з різною начинкою на свій смак, потім посипати їх цукровою пудрою.

Смачного!