Це печиво часто пекла моя бабуся. Воно неймовірно смачне, розсипчасте. Тепер це найкращий спогад дитинства!

Це печиво часто пекла моя бабуся. Воно неймовірно смачне, розсипчасте. Тепер це найкращий спогад дитинства! 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами ibilingua.com

Інгрідієнти:

  • 1 кг борошна
  • 3 яйця
  • 200 г масла
  • 200 г цукру
  • 3 ст. ложки молока
  • 3 ст. ложки сметани
  • 2 п. розпушувача
  • ванільний цукор
  • 50 г цукрової пудри

Просіяти борошно з розпушувачем. Окремо змішати цукор з маслом. Додаємо по одному яйця, потім сметану, молоко і ванільний цукор. Перемішати.

Додати решту борошна і замісити тісто. Готове тісто загорнути харчовою плівкою і поставити в холодильник на годину.

Потім дістати тісто з холодильника, зняти плівку і пропустити через м’ясорубку зі спеціальною насадкою. Викласти печиво на деко.

Випікати при температурі 180 градусів 15-20 хвилин.

Посипати готове печиво цукровою пудрою.