Циганський стейк. Проста і дуже смачна страва. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним
Таку смакоту зі звичайної курятини, ви точно ще не готували: циганський стейк. Проста і дуже смачна страва. Стейк виходить ніжним, соковитим і дуже апетитним.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Global Press
Необхідні продукти
- 4 курячі стегенця
- 150 грам бекону
- 2 цибулини
- 3 мариновані огірки
- 3 столові ложки гірчиці
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
У стегенець виймаємо кісточки і залишаємо чисте філе. Знімаємо шкiрку.
М’ясо накриваємо плівкою і злегка відбиваємо молотком, щоб воно стало однакової товщини. Кожен шматочок солимо і перчимо до смаку. А також змащуємо гірчицею.
Огірок нарізаємо скибочками, очищенe цибулю кружечками, бекон нарізаємо тонкими пластинками.
Кладемо шматок м’яса, на нього мариновані огірки, цибулю і бекон, слідом другий шматок м’яса. І так до кінця.
Останній шматочок м’ясо тільки солимо і перчимо до смаку.
Отриману «гірку» скріплюємо мотузкою або кондитерською ниткою. Перекладемо в форму для запікання, зверху викладаємо залишки цибулі і ставимо в духовку.
Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 1 години. А потім подаємо до столу.
Смачного!