Чим правильно та чим полити перець, для щедрого і соковитого врожаю

Всі знають що перець росте на городі та не всі знають як його там виростити.

І любителі, і професіонали часто журяться про те, що не росте перець. Що тільки вони не пробували, які процедури б не приводили – добрива, прищипування – а от не росте і все.

Грунт це не секрет

Сьогодні розповімо про неймовірну підгодівлю.

Для початку поговоримо про грунт. Перець, та й не тільки він, не любить кислий грунт, росте на ній він не охоче, і як результат врожаю мало. Просто необхідно розкислювати землю – ось і весь секрет! Для цих цілей добре підійде деревна зола або звичайна крейда.

Рецепт

Приготуйте розчин для поливу. Для цього вам знадобитися крейда (250 грам), вода (9 літрів), настоянка з трави (або як в народі кажуть – зелене добриво) 1 літр. Мел можна замінити сечовиною (приблизно 1 коробок з-під сірників), вона, до речі, містить багато азоту. З’єднання азоту з кальцієм – ідеально, це і посилений ріст культури і, одночасне, розкислення грунту. Те, що лікар прописав! З’єднайте всі елементи і суміш для поливу готова.

Поливайте кожен кущ перцю, не менше 1 літром розчину. Тільки попередньо рясно полийте грядку. Через 2-3 дня ви вже візуально зможете оцінити користь даного розчину. І ще, якщо грунт на грядці дуже кислий, через 8-10 днів повторіть процедуру.

Гарного вам врожаю.