Чоловік з донькою в домі за господарів уже тиждень. Учора порадували апетитними і ситними “пиріжечками”. Ідея супер. А головне – впорається навіть початківець аматор
Чоловік з донькою в домі за господарів уже тиждень. Учора порадували апетитними і ситними “пиріжечками”. Ідея супер. А головне – впорається навіть початківець аматор.
Про це пище Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Складові:
- лаваш вірменський
- Сир твердий – 100 г
- Ковбаса / шинка – 100 г
- Зелень – за смаком
приготування:
- Ковбасу дрібно нарізаємо, сир тремо на дрібній тертці, зелень дрібно січемо.
- Лаваш порізати ножем або ножицями на однакові прямокутникм, розгорнути.
- Викладаємо начинку на край смужки і згортаємо куточком 3-4 рази, щоб вся начинка виявилася всередині, відріжте зайве.
- Сковорідку добре розігріваємо і обсмажуємо пиріжки на олії.
- Пиріжки обсмажуються ну дуже швидко, буквально за пару хвилин і виходять з хрусткою скоринкою.
Смачного!