«Швидкі котлетки», або «ліниві біляші». З мінімуму інгредієнтів ціла гора смакоти

«Швидкі котлетки», або «ліниві біляші». З мінімуму інгредієнтів ціла гора смакоти.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум

Складові

Для тіста:

  •  2 склянки кефіру
  • 0,5 ч. ложки соди
  • 0,5 ч. ложки солі
  • 0,5 ч. ложки цукру
  • борошно до отримання густоти тіста, як для оладок

Для начинки:

  • фарш м’ясний (я беру десь грам 600)
  • цибулю
  • часник
  • сіль, перець
  • по-бажанням можна додати зелену цибулю і зелень

Готуємо:

В кефірі кімнатної температури, розвести соду. У суміш додати сіль і цукор, дати пошуміти хвилину – дві.

При постійному помішуванні вводимо борошно.

Густота тіста повинна бути, як у домашньої сметани (тісто має бути густим в міру).

В окремій ємності робимо фарш, змішуючи його з цибулею і приправами.

У готове тісто додати фарш в співвідношенні 1: 1.

Ретельно перемішати і смажити на попередньо добре розігрітій олії (товщина шару олії близько 0,5-1 см).

Смачного!

Не вдається скопіювати.