«Швидкі котлетки», або «ліниві біляші». З мінімуму інгредієнтів ціла гора смакоти
«Швидкі котлетки», або «ліниві біляші». З мінімуму інгредієнтів ціла гора смакоти.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Складові
Для тіста:
- 2 склянки кефіру
- 0,5 ч. ложки соди
- 0,5 ч. ложки солі
- 0,5 ч. ложки цукру
- борошно до отримання густоти тіста, як для оладок
Для начинки:
- фарш м’ясний (я беру десь грам 600)
- цибулю
- часник
- сіль, перець
- по-бажанням можна додати зелену цибулю і зелень
Готуємо:
В кефірі кімнатної температури, розвести соду. У суміш додати сіль і цукор, дати пошуміти хвилину – дві.
При постійному помішуванні вводимо борошно.
Густота тіста повинна бути, як у домашньої сметани (тісто має бути густим в міру).
В окремій ємності робимо фарш, змішуючи його з цибулею і приправами.
У готове тісто додати фарш в співвідношенні 1: 1.
Ретельно перемішати і смажити на попередньо добре розігрітій олії (товщина шару олії близько 0,5-1 см).
Смачного!