Яблучні сирники, дуже смачний і простий рецепт
Таке поєднання, як сир і яблука завжди вважається вдалим. Пропонуємо простий, але смачний і швидкий рецепт.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
домашній сир – 200 г;
яблуко – 1 шт;
борошно – 3 ст.л;
цукор – 5 ст.л;
яйце – 1 шт;
манна крупа – 2 ст.л;
кориця;
сіль – щіпка.
Процес приготування яблучних сирників
Збиваємо сир блендером, змішуємо з сіллю, цукром, манною крупою і яйцем, ще раз збиваємо блендером.
Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на тертці, змішуємо в тістом.
Корицю або ванілін додавайте за бажанням.
Борошно просіваємо і змішуємо з тістом. Може вам буде потрібно більше борошна – щоб тісто добре формувалося в сирники.
Обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.
Порада: в тісто ви можете додати курагу шматочками або родзинки, яблука замінити на грушу. Обсмажуємо на середньому вогні і подаємо зі сметаною, медом або шоколадом.