Яблучні сирники, дуже смачний і простий рецепт

Таке поєднання, як сир і яблука завжди вважається вдалим. Пропонуємо простий, але смачний і швидкий рецепт.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Публікація

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

домашній сир – 200 г;

яблуко – 1 шт;

борошно – 3 ст.л;

цукор – 5 ст.л;

яйце – 1 шт;

манна крупа – 2 ст.л;

кориця;

сіль – щіпка.

Процес приготування яблучних сирників

Збиваємо сир блендером, змішуємо з сіллю, цукром, манною крупою і яйцем, ще раз збиваємо блендером.

Яблука очищаємо від шкірки і натираємо на тертці, змішуємо в тістом.

Корицю або ванілін додавайте за бажанням.

Борошно просіваємо і змішуємо з тістом. Може вам буде потрібно більше борошна – щоб тісто добре формувалося в сирники.

Обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо до рум’яності з двох сторін.

Порада: в тісто ви можете додати курагу шматочками або родзинки, яблука замінити на грушу. Обсмажуємо на середньому вогні і подаємо зі сметаною, медом або шоколадом.