Як же ж смачно, дівчата! Ситна смакота з капусти. Колег на роботі пригостила – кожна рецепт поросила. Ну справді, смакота ж
Як же ж смачно, дівчата! Ситна смакота з капусти. Колег на роботі пригостила – кожна рецепт поросила. Ну справді, смакота ж
Капустяні конвертики з незвичайною начинкою обов’язково сподобаються вашим близьким. Виходять соковитими і дуже смачними. Вони відмінно підійдуть для повсякденного меню і внесуть в нього трохи різноманітності.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами bbcccnn.org
Необхідні продукти
- 1 молода капуста
- 2 штуки картоплі
- 2 помідори
- 2 зубчики часнику
- 2 курячих яйця
- 2 столові ложки сметани
- 50 грам сиру
- панірувальні сухарі
- сіль, перець за смаком
- олія
- можна шинку, або ковбасу
починаємо приготування
З капусти видаляємо качан і відокремлюємо листочки. Кладемо їх в гарячу воду на кілька хвилин, а потім дістаємо і охолоджуємо.
Відварюємо картоплю, а потім очищаємо і нарізаємо тонкими пластинками. Помідор нарізаємо тонкими кружальцями. Сир нарізаємо пластинками.
У чашку кладемо сметану, додаємо до неї часник пропущений через прес, сіль і перець за смаком. Все добре перемішуємо.
З капустяного листа акуратно зрізаємо товсту частину. На один лист кладемо картоплю, змащуємо соусом і кладемо помідор. Його також промазуємо соусом і кладемо шматочок сиру. Все загортаємо в конвертик. Так чинимо з усією капустою.
У чашку вводимо яйця, додаємо сіль, перець і перемішуємо виделкою. В іншу миску насипаємо панірувальні сухарі.
Конвертик обмочуємо в яйці, а потім у панірувальних сухарях. І перекладаємо на розпечену сковорідку. Обсмажуємо їх на повільному вогні до рум’яності, а потім подаємо до столу.
Смакота!