Як позбутися бур’янів на дачній ділянці. Простий провірений метод

У нас час більшість дачників бур’яну позбуваються за допомогою хімікатів. В даній статті запропронований один із способів як позбутися бур’яну без застосування хімікату.

Будь дачник або володар грядки мріє позбутися від бур’янів, хай не повністю, але хоча б частково, і бажано не застосовуючи хімічні препарати. Це реально! Поговоримо сьогодні саме про нього, про спосіб боротьби з бур’янами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Щоденник садівника”

Уже в травні на грядках починають рости перші бур’яни, саме тоді робиться перший крок по їх знищенню. Сапкою прибирайте верхівки, кожні 2 тижні. Регулярність прополки важливий момент, інакше приріст зеленої маси додасть сили бур’яну і боротися буде складніше.

У чому сенс цього методу?

Кожна рослина має свій цикл розвитку. Бур’яни за цикл розвивають бадилля, в цей час всі поживні речовини і сили йдуть на розвиток зеленої маси. Через 2 тижні бадилля починає живити корінь рослини і повертати йому використану силу, через 14 днів вже корінь живить надземну частину рослини – все цикл замкнувся. І так весь сезон.

Видаливши листя в процесі насичення поживними речовинами, вона не виросте знову, цикл перерветься, корінь від цього не загине, але буде ослаблений.

На наступний цикл розвитку коренева система віддасть на нарощування листя залишки сил і поживних елементів, прибравши надземну частину бур’яну, ви позбавите його коріння повернення енергії та харчування.

Кожні 2 тижні виконуйте ці прості дії, і ви практично повністю знищите бур’яні культури. Адже цикл коріння-листям, а листя-корінням буде порушений.

Ось перевірений, ефективний і, головне, дуже простий метод!