Як приготувати смачні і соковиті кабачки: неймовірний рецепт з простих інгредієнтів
Найбільше обожнюю рецепти з сезонних продуктів, адже вони особливі. Сьогодні ми вам розповімо, як смачно приготувати кабачки. З цього овочу в українській кухні надзвичайно багато страв, але є один особливий спосіб — кабачки в сметанному соусі.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки
Таким рецептом гріх не скористатися!
Складові:
- кабачок 1 шт.
- твердий сир 70 г
- сметана 100 г
- часник 1 зуб.
- петрушка за смаком
- кріп за смаком
- сіль за смаком
- приготування
- Кабачок потрібно вимити та нарізати кружальцями, а потім посолити.
- Твердий сир потрібно натерти на дрібній тертці, а часник пропустити через прес.
- Змішайте сир, часник і сметану. Якщо хочете, то можете додати в соус подрібнену зелень.
- Кабачки потрібно змастити рослинною олією, а потім зверху поставити сметанний соус.
- Випікати в духовці 20 хвилин при 180 градусах.
Ось так легко і просто приготувати ніжні та соковиті кабачки! Смачного!