Як тушити картоплю щоб чоловік їв весь тиждень. Швидко та смачно. (Відео)

Рецепт приготування смачної картоплі. Не забудьте з друзями поділитись.

Готується все просто. Нарізаєм м’ясо. Будем готувати з індички. Але можна взяти і курку, і свинину, і яловичину.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами “Смачна хвилинка”

На дно товстостінної посуду наливаєм трохи рослинного масла. Викладаєм шматочки м’яса. Солю.

Обсмажуєм кілька хвилин. Для курки та індички досить 5-6 хвилин. Свинину і яловичину готуєм приблизно 15 хвилин.

Додаєм до обсмаженого м’яса дрібно нарізану цибулю.

Сюди ж – натерту на крупній тертці моркву.

Обсмажуєм ще хвилин 7-8. Краще постійно помішувати, щоб не пригоріло.

Потім додаєм нарізану картоплю і заливаєм все це молоком.

Накриваєм кришкою і на дуже маленькому вогні тушим до готовності картоплі. Залежить від сорту картоплі.

Буває, що й півгодини досить. Але бувва що потрібно тушити картоплю близько години.

За кілька хвилин до готовності додаєм лавровий лист.

Можна досолити, якщо блюдо здасться недосоленим.

Подаєм гарячим, посипавши свіжою зеленню. Картопля виходить дуже смачним. Ніколи не розварюється, і при цьому м’який і ніжний. А смак! .. Складно описати. Рекомендуєм спробувати.

Як готувати цю страву, дивіться в коротенькому відео:

Рецепт картоплі з м’ясом, тушкованого в молоці:

• М’ясо – 500 г
• Картопля – 1 кг
• Цибуля – 1 шт.
• Морква – 1 шт.
• Молоко – 500 мл
• Лавровий лист
• Чорний перець
• Сіль