1 стакан манної крупи; 120г сметани (15-20%); 1 склянка цукру; 3 яйця. Для найсмачнішого і найлегшого в приготуванні пирога. Переконайтесь. Смачного!
1 стакан манної крупи; 120г сметани (15-20%); 1 склянка цукру; 3 яйця. Для найсмачнішого і найлегшого в приготуванні пирога. Переконайтесь. Смачного!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Інтермаріум
Складові:
- 1 стакан манної крупи
- 120г сметани (15-20%)
- 1 склянка цукру
- 3 яйця
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 склянка борошна
Манник – ну дуже легкий у приготуванні, але водночас вельми смачний пиріг. Манна крупа не відчувається взагалі.
Можна приготувати з родзинками, від цього, смак тільки виграє. Інколи додаю цукати, вишні, горіхи, або сезонні фрукти. смак тільки покращується.
Приготування:
Змішуємо сметану з манною крупою і залишаємо настоятися на 1 годину.
Яйця спушити з цукром, додати сметанно – манну суміш, ретельно пекремішати. Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто.
Вилити тісто в змащену маслом форму, поставити в розігріту до 180 градусів духовку і випікати близько 40-50 хвилин.
Готовність перевіряємо сірником.
Смачного!