1 кабачок, 1 цвітна капуста, куряче філе – і чудова запіканка на обід готова. Легка в приготуванні і дуже корисна

Літо в розпалі, під рукою є смачні і дуже корисні овочі. То ж хочеться приготувати щось смачне і незвичайне. Ця запіканка – просто знахідка для господині. Я спробувала, мої домашні від неї в захваті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Овочева запіканка. Легка в приготуванні і дуже корисна.

Необхідні інгредієнти:

Цвітна капуста (невелика) – 1 шт. Кабачок – 1 шт.

Куряче філе – 1 шт. Яйця – 3 шт.

Сир твердий. Сметана – 3 ст. л.

Зелень. Сіль, перець, прованські трави.

Покроковий рецепт приготування:

Перед приготуванням кабачок почистити і нарізати кубиками, посолити, щоб стекла зайва вода.

За цей час підготувати філе також порізати кубиками, розділити цвітну капусту, нарізати зелень, додати яйця, сметану, спеції. Відцідити воду з кабачків і додати їх до решти інгредієнтів. Все вимішати і викласти у форму для запікання.

Запікати при t 200°C 30 хвилин. Потім затерти сиром і поставити в духовку ще на 5 хв.

Рецепт – ‎Oksana Dzyub‎.

Смачного!