2 кабачка, 2 помідори і вечеря готова. За 10 хвилин: рецепт швидкого приготування кабачків
Смачне овочеве асорті на сковорідці – це швидкий і простий сніданок, обід або вечеря. Страва буде соковитою, м’якою і смачною, відмінно підходить до м’ясних закусок – котлет або до стегенця, шашликів.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кабачки і помідори по 2 шт;
- цибуля і морква по 1 шт;
- зелень, сіль, перець, часник.
Процес приготування
Кабачки краще вибирати молоді, щоб м’якоть була не переповнена великими насінням. А помідори беріть соковиті і м’ясисті, стиглі.
Кабачки ріжемо кубиками і солимо, залишаємо на 10 хвилин.
Помідори ріжемо шматочками. Цибулю – кубиками, моркву тремо на грубій терці.
Зелень беріть будь-яку на свій смак і дрібно січемо. Часник також беріть в будь-якій кількості і подрібнюйте ножем.
Цибулю і моркву обсмажуємо на сковорідці під кришкою 10 хвилин.
Додаємо кабачки, перемішуємо і тушкуємо 15 хвилин під кришкою.
Додаємо помідори, солимо і перчимо, перемішуємо.
Додаємо часник і зелень, перемішуємо і тушкуємо 5 хвилин.
Подаю таке овочеве рагу гарячим до різних гарнірів і закусок. Якщо є бажання, можна зробити закуску гострішою, додавши дрібно нарізаний гострий перчик або перемелені суміш перців.