2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!

Ароматні, оригінальні і дуже смачні котлетки, я роблю не тільки на кожен день, вони чудово виглядають і на святковому застіллі. Котлети з сиром завжди відмінно виходять.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • масло вершкове, 2 ст.л;
  • олія соняшникова;
  • яйця, 4 шт;
  • морква, 2 шт;
  • молоко, третину склянки;
  • перець солодкий, половина за смаком;
  • пармезан;
  • часник, 2 зубчики;
  • сіль, перець, спеції, зелень і зелену цибулю.

Процес приготування

Розтоплюємо вершкове масло і тремо в нього часник, перемішуємо. Це допоможе добре розкрити часниковий аромат.

Дрібно ріжемо цибулю і додаємо в сковорідку, обсмажуємо.

Моркву ріжемо дрібними кубиками і тушкуємо разом з цибулею.

Додаємо невеликий кубик солодкого перцю і за смаком додаємо трохи гострого. Солимо до смаку і перчимо.

Викладаємо овочеву масу в ємність і охолоджуємо.

Яйця змішуємо з молоком, сіллю і перцем, збиваємо до однорідності віночком.

Всипаємо тертий на дрібній тертці сир і перемішуємо. Змішуємо овочі з заправкою.

Форми для кексів змащуємо  олією і викладаємо масу. Кладемо по половині формочки.

2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!

Запікаємо при 200 градусах близько 15 хвилин.

Викладаємо на пергамент і охолоджуємо.

2 моркви, 1 цибуля і 4 яйця. Кілька хвилин і вечеря готова!

Подаю страву, посипавши зеленню і зеленою цибулею. Дуже смачно виходить з різними соусами з сметани, натурального йогурту або майонезу із зеленню, часником.

Не вдається скопіювати.