Торт “Снікерс”, смакота про яку ви не забудете!

Торт “Снікерс”..або торт, який добряче поїв моїх нервів. З першого погляду, нічого складного..але ж скільки мороки і процесів В якийсь момент, хотіла просто кинути і крикнути “хай воно згорить!!!”. Одне єдине мене стримало, я знала, що моя праця того варта.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Julia M Vilich

Ну тут ясно..це суцільний шоколад з горішками і карамеллю..+ диски з безе Зараз розповім секрети його виробництва

Шоколадний бісквіт (форма діаметром 20см.):

  • Яйця – 4 шт.
  • Мука – 115гр.
  • Цукор – 90гр. в білки, 50гр. в жовтки.
  • Какао – 25гр.
  • Розпушувач – 10гр.
  • Темний шоколад – 30гр.
  • Рослинна олія без запаху – 70гр.
  • Дрібка солі.

Збиваємо окремо жовтки з цукром та білки з цукром. Розтоплюємо шоколад і додаємо до нього олію. В суміш із жовтків і цукру виливаємо шоколадну олію. Змішуємо сухі інгредієнти..туди-сюди пересипаємо через сито…після того, поступово додаємо білки та сухі інгредієнти в жовтяно-шоколадну масу (в 3 прийоми). Розмішуйте акуратно знизу і догори…щоб білки не розслабилися і не сіли.

Виливаємо у форму з пергаментом (нічим не змазуємо). Духовка 180°..приблизно 35-40хв. Я по запаху чую.

Так шоколадно в хаті стає..аж очі туманить.

Бісквіт повинен повністю охолонути❄ Потім розрізаємо його на рівні частини. В мене вони рівні будуть..хіба що як рак на горі свисне.

Просочила гарячим шоколадом..ну як гарячим..холодним..я його зварила і поставила на холод..бо гаряче линути – глижа стане розпливатися.

Крем:

  • Маскарпоне – 300гр.
  • Згущонка – 380гр.
  • Масло – 300гр.
  • Замість згущонки можна взяти карамель, яка доречі, з арахісом на пару, слугувала мені начинкою.

Безе у мене на французькій мерензі. Нам потрібно: 90 гр. яєчного білка + 180 гр. цукру., дрібка лимонної кислоти…яку відразу кидаємо в білок. Збиваємо білки до пишної піни білок..і поступово додаємо цукор..по одній ложці..не перестаємо збивати.

Б’ємо до тих пір..поки не вийде пишна білосніжна і супер повітряна маса.

Далі закладаємо всю цю красу в кондитерський мішок..і малюємо круги на пергаменті..товщиною приблизно 2 см…та діаметром 20см. І в духовку).

Сушила 2.5 год..при 80°..щоб зберегти білий колірМоя порада: обмажте безе з двох боків шоколадом, щоб воно в кремові в кашу не перетворилося. Шоколад застигне і буде все добре) Хрустітиме як треба.

Думала прикрасити..а потім взяла і залила все простим ганашем..і пішла кіно дивитися) До речі, “все” в прямому значенні слова. Стіл також) Стояв він в мене годин 6-7. А почала його робити ще два дні тому.

Ото робітниця.