ВСІ ПАМ’ЯТАЄТЕ ПРО ГУЧНИЙ СУД НАД КЕРНЕСОМ. А ЗНАЄТЕ ЧИМ ВІН СЬОГОДНІ ЗАКІНЧИВСЯ?

Всі ми пам’ятаємо гучний процес над Генадієм Кернесом, він звинувачувався у серьозних злочинах, викрадення та побиття. Журналіст Юрій Бутусов повідомив резонансну новину про те що сьогодні суд прийняв остаточне рішення:

“Справа про викрадення Кернесом двох активістів Євромайдану закрито через … неявки на засідання прокурорів! Сообщает prefiks.win

25 січня 2014 го охорона головного бандита Харкова Кернеса викрала двох активістів Євромайдану, слава Богу, вони залишилися живими. Після революції відкрили кримінальну справу, Кернес переобрався в мери, домовився з новою владою, і щось таке пообіцяв і чимось таким простимулював когось, що прокурори перестали ходити на засідання, і суд сьогодні закрив справу – виявилося, прокурори в процесі участі не приймають!

Тобто суд не виніс рішення по суті, а просто припинив процес! Мафіозі, який купує політичний вплив в керівництві держави і в найвпливовіших ЗМІ, купив собі імунітет від правосуддя. Чиста корупція, демонстративна і відверта.”-написав журналіст.

Що ви про це думаєте?