Підлість має обличчя. Ніхто із членів комісії до родин не вийшов. Не буде справедливості — чекайте на помсту

Olexandra Matviychuk

Підлість має обличчя.

Повідомляє bbcccnn.org

Сьогодні родини загиблих прийшли під Вищу кваліфікаційну комісію суддів, щоб подивитися в очі Сергію Козьякову та його колегам. Рік тому вони обіцяли, що жоден суддя, який виносив завідомо неправосудні рішення проти учасників Майдану, не пройде до Верховного суду. Але саме із їх легкої руки цілий ряд «суддів Майдану» стали переможцями конкурсу.

«Подивіться — тут зібрались згорьовані батьки, діти, дружини. Ця гідра, яка причаїлась у цих кабінетах, чекає реваншу. Але ми не завершуємо свою боротьбу» — сказав Володимир Голоднюк, батько загиблого Устима.

Ніхто із членів комісії до родин не вийшов. Сам Сергій Козьяков швидко пробіг повз. Але трохи пізніше на сторінці ВККС з’явився реліз.

У ньому гордо повідомляється, що у холі комісії було організовано фотовиставку в пам’ять загиблих. А їх родини нібито-то прийшли сьогодні під стіни комісії на акцію «в межах заходу з вшанування загиблих Героїв на Майдані під час подій Революції Гідності».

Таки у цих людей повністю відсутній інстинкт самозбереження. Давно відомо, якщо запит суспільства на справедливість не задовольнити, то він може легко перетворитися у запит на помсту.

Що ви про це думаєте?