ЗНОВУ НАТРАПИВ НА СВІТЛИНУ “ПОРОШЕНКО З «БЕРКУТОМ»”. ТРОХИ РОЗЧАРУЮ НАШИХ ЗРАДНЮКІВ. НА СВІТЛИНІ ЗОБРАЖЕНИЙ ПОРОХ РАЗОМ ЗІ..

Доречі… Вступлюся я за президента за довгий час.

“Порошенко с «Беркутом»”

Повідомляє prefiksblog.co.ua

Знову натрапив на цю світлину. Більшість підписів до неї саме така, як у заголовку. Інколи, як джерело, вказують сторінку Святослава Цеголка у FB і дату 2013 рік.

Трохи розчарую наших зраднюків. На світлині зображений Порох разом зі своїми земляками, медиками вінницького полку ВВ “Ягуар”.

На сторінці Святослава Цеголка у FB немає і ніколи не було. Цеголко в той час був ведучим на 5-му каналі і першу світлина з Порохом та Ангелою Меркель на своїй сторінці опублікував 27 червня 2014 року (через 17 днів після того як став прес-секретарем Президента України).

Світлина була взята з персональної сторінки одного з нацгвардійців-медиків (тоді ще ВВ), що зображені на ній. Як до неї відноситися – вирішувати вам самим.

Якби мені випала така нагода, то я вважав би для себе за честь стати поряд з цими Воїнами. Саме вони врятували Харків 8 квітня 2014 року, без жодного пострілу взявши штурмом приміщення ОДА.

Руслан Вітерок

Що ви про це думаєте?