Полковник, який бив майданівців, призначили заступником начальника Академії Нацгвардії.

Полковник Пилипенко, бив майданівців в 2014-му, призначений заступником начальника Академії Нацгвардії, а в 2016-му був нагороджений орденом Богдана Хмельницького.

Екс-співробітник внутрішніх військ, полковник Василь Пилипенко, який в грудні минулого року був призначений заступником начальника Національної академії Нацгвардії України по роботі з особовим складом, помічений на зроблених в період Революції гідності знімках, де видно, як він бив одного з активістів. Про це написав учасник тих подій Іван Гранаткин.

Повідомляє prefiks.win

Варто також зазначити, що полковника в 2016 році Указом Президента нагороджено орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Фото – прес-служба Нацгвардії

Своєю чергою, народний депутат Андрій Білецький підтвердив, що на фото з лежачим активістом справді Пилипенко: саме він завдає удару ногою.

“Сьогодні Пилипенко відповідає за роботу з особовим складом на посаді заступника начальника Національної академії Національної гвардії України. Тобто відповідає за світогляд військовослужбовців. Може навіть про Майдан розповідає”, – написав нардеп.

Він також повідомив, що активіст, якого бив Пилипенко, – це боєць підрозділу спеціального призначення “Азов” Акула, “наймолодший в Україні командир батальйону. Досвідчений ветеран у свої 25”.

Що ви про це думаєте?