“ЦЕ ВІЙНА, А НЕ “ІНЦИДЄНТ”: Маруся Звіробій не добираючи слів відкрито звернулась до Зеленського

Про 4-х загиблих в “інциденті”.

Кілька місяців тому нас змінили морпіхи. Ми там відбули нашим батальйоном півроку. Втрати на нашому напрямку були невеликими, а в нас жодної. Тому що ми їм навалювали не по-дєцкі. Те що відбувається останніми місяцями це перебор! Ми несемо серйозні втрати і ворог ніяких домовленостей не дотримується. Він їх ніколи і не дотримувався. Про це знає усе наше керівництво. Новий президент по факту вперся лобом в ту ж саму ситуацію, в якій був попередній президент і рішення йому доведеться приймати аналогічні! Тому що ситуація в Україні значною мірою залежить від путіна, а він ні одного дня не збирався змінювати своїх планів, хто б в нас тут не керував. Усі рожеві мрії і обіцянки нового президента розбиваються як тонке скло об РЕ-А-ЛЬ-НІ-СТЬ!

Я хочу щоб він зрозумів де він знаходиться і що відбувається, ЙОБЙОГОМАТЬ ЦЕ ВІЙНА А НЕ “ІНЦИДЄНТ” як він сказав! Він поки що для мене втілює образ усіх, хто жив 5 років у паралельній реальності думаючи, шо війна триває виключно тому, що хтось в Україні на ній заробляє, та ж ніт, ти глянь, ніфуя то не працює. і тут два варіанта:

1. Або на ній ніхто й не заробляв а вона, о чудо, триває, бо так хоче путін

2. Або нова влада перехопила ініціативу і тепер сама на війні зароблятиме.

Вам який варіант ближчий? Пишіть в коментах, робіть репости, ми за них молимось, нехай повертаються живі, тільки зрозуміють звідки.

PS

Нам пощастило. Я не вірю в бога. Нам свого часу просто пощастило повернутись звідта усім, а морпіхи потрапили в складніший час. Мої співчуття. Ви справжні! Вірні завжди!!! (((

Що ви про це думаєте?