Так, це картопля! Якщо ви таку ще не готували, біжіть швидше на кухню
Сьогодні ми розповімо вам, як зі звичайної картоплі зробити повноцінну ресторанну страву.
Картопля виходить просто приголомшливою. Трохи хрусткою зовні і дуже м’якою всередині. А ще така картопля цікаво виглядає і відмінно підійде до святкового столу.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ukr-online.com.ua
Необхідні продукти:
- 1,5 кілограм картоплі
- 100 грам шинки
- 70 грам яєчної вермішелі
- 3 курячих яйця
- 50 грам вершкового масла
- мускатний горіх
- сіль перець
- мука
- панірувальні сухарі
Починаємо приготування:
Картоплю очищаємо, перекладаємо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту.
Доводимо все до кипіння, потім солимо, зменшуємо вогонь і варимо картоплю до готовності. З відвареної картоплі зливаємо воду і товчемо її до стану пюре.
Шинку нарізаємо невеликими шматочками.
У картопляне пюре додаємо вершкове масло, мускатний горіх, сіль, шинку і 3 жовтки. Все перемішуємо.
Решта білків ділимо на 2 частини. Збиваємо одну частину міксером до утворення стійких пік і додаємо в пюре. Акуратно перемішуємо.
Яєчну вермішель добре перетираємо в ступці.
Злегка присипаємо стіл борошном. Беремо картопляну суміш і формуємо з неї невеликі ковбаски. Кожну ковбаску нарізаємо невеликими шматочками.
Панірувальні сухарі змішуємо з вермішеллю.
Білок збиваємо виделкою в мисці. Беремо картопляну ковбаску, обвалюємо її в білку, а потім в суміші з панірувальних сухарів. Точно так само чинимо з іншими ковбасками.
Обсмажуємо ковбаски у фритюрі до золотистого кольору. Подаємо в гарячому вигляді. Смачного!