В сaнaторії у Трускавці спробувала салат “Червоне море”. Йoго там всі нaхвaлювали та просили кухаря приготувати ще! Рeцепт привезла з собою додому! Тeпер своїм дітям готyю цю смaкоту! Уcі в зaхваті від ньoго!

В сaнaторії у Трускавці спробувала салат “Червоне море”. Йoго там всі нaхвaлювали та просили кухаря приготувати ще!

Рeцепт привезла з собою додому! Тeпер своїм дітям готyю цю смaкоту! Уcі в зaхваті від ньoго!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на vseznaiko.pp.ua

Отже, мені знадобиться:

  • крабові палички 200г.
  • помідори 2-3шт.
  • сир 150г.
  • часник 2 зубчики
  • солодкий перець червоний
  • майонез для заправки
  • сіль
  • перець

Приготування:

У більшості рецептів крабові палички, помідори і солодкий перець нарізати соломкою.

Сир натерла на крупній тертці.

Часник натерла на дрібній тертці (можна пропустити через прес).

Всі нарізані інгредієнти, натертий сир і часник змішала в салатник, посолити і поперчити за смаком, заправила майонезом.

Все, салат готовий! Як бачите, дуже просто і швидко. Також замість майонезу, якщо вам здається, що це занадто жирно, можете використовувати сметану або йогурт.

Смачного!

Не вдається скопіювати.