В сaнaторії у Трускавці спробувала салат “Червоне море”. Йoго там всі нaхвaлювали та просили кухаря приготувати ще! Рeцепт привезла з собою додому! Тeпер своїм дітям готyю цю смaкоту! Уcі в зaхваті від ньoго!
В сaнaторії у Трускавці спробувала салат “Червоне море”. Йoго там всі нaхвaлювали та просили кухаря приготувати ще!
Рeцепт привезла з собою додому! Тeпер своїм дітям готyю цю смaкоту! Уcі в зaхваті від ньoго!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на vseznaiko.pp.ua
Отже, мені знадобиться:
- крабові палички 200г.
- помідори 2-3шт.
- сир 150г.
- часник 2 зубчики
- солодкий перець червоний
- майонез для заправки
- сіль
- перець
Приготування:
У більшості рецептів крабові палички, помідори і солодкий перець нарізати соломкою.
Сир натерла на крупній тертці.
Часник натерла на дрібній тертці (можна пропустити через прес).
Всі нарізані інгредієнти, натертий сир і часник змішала в салатник, посолити і поперчити за смаком, заправила майонезом.
Все, салат готовий! Як бачите, дуже просто і швидко. Також замість майонезу, якщо вам здається, що це занадто жирно, можете використовувати сметану або йогурт.
Смачного!