Французькі млинці на молоці – найсмачніші млинці, які я пробувала. Не липнуть до сковорідки, не рвуться і просто тануть у роті!
Ніжні солодкі млинці просто тануть у роті.
Улюблений сніданок для всієї родини — тоненькі млинці. Аромат солодких млинчиків на молоці розбудить будь-якого соню. Ех, якби всі так хотіли готувати, як люблять їх їсти.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.fayno.net.ua
З макових млинчиків можна зробити смачний млинцевий торт, просто перемазаний їх сирною масою. Якщо хочеться більше маку в млинці, просто перетри мак і начини ним млинці.
Як приготувати млинці на молоці
Ми докладно розповімо тобі, як приготувати мереживні млинці на молоці максимум за пів години. Готуються млинці довше, ніж з’їдаються.
Складові:
- 3 яйця;
- 150 мл теплої води;
- 250 мл молока;
- 200 г борошна;
- 3 ст. л. цукру;
- 0, 5 ч. л. солі;
- 25 г маку;
- 3 ст. л. рослинної олії.
Приготування:
- Налий в глибоку ємність теплу воду і перемішай її з цукром і сіллю.
- Додай яйця і ретельно збий суміш.
- Поступово додавай борошно і перемішуй тісто. Стеж, щоб не було грудочок.
- Долий тепле молоко в тісто і перемішай.
- Додай рослинну олію, мак, і можна гріти сковорідку.
- На розігрітій сковорідці смаж млинці, поки не підрум’яняться.
Ось як приготувати смачні тонкі млинці на молоці, їх вистачить, щоб нагодувати все сімейство. Від них буде в захваті і чоловік, і діти, і гостей не соромно такими пригостити.