Французькі млинці на молоці – найсмачніші млинці, які я пробувала. Не липнуть до сковорідки, не рвуться і просто тануть у роті!

Ніжні солодкі млинці просто тануть у роті.

Улюблений сніданок для всієї родини — тоненькі млинці. Аромат солодких млинчиків на молоці розбудить будь-якого соню. Ех, якби всі так хотіли готувати, як люблять їх їсти.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.fayno.net.ua

З макових млинчиків можна зробити смачний млинцевий торт, просто перемазаний їх сирною масою. Якщо хочеться більше маку в млинці, просто перетри мак і начини ним млинці.

Як приготувати млинці на молоці

Ми докладно розповімо тобі, як приготувати мереживні млинці на молоці максимум за пів години. Готуються млинці довше, ніж з’їдаються.

Складові:

  • 3 яйця;
  • 150 мл теплої води;
  • 250 мл молока;
  • 200 г борошна;
  • 3 ст. л. цукру;
  • 0, 5 ч. л. солі;
  • 25 г маку;
  • 3 ст. л. рослинної олії.

Приготування:

  1. Налий в глибоку ємність теплу воду і перемішай її з цукром і сіллю.
  2. Додай яйця і ретельно збий суміш.
  3. Поступово додавай борошно і перемішуй тісто. Стеж, щоб не було грудочок.
  4. Долий тепле молоко в тісто і перемішай.
  5. Додай рослинну олію, мак, і можна гріти сковорідку.
  6. На розігрітій сковорідці смаж млинці, поки не підрум’яняться.

Ось як приготувати смачні тонкі млинці на молоці, їх вистачить, щоб нагодувати все сімейство. Від них буде в захваті і чоловік, і діти, і гостей не соромно такими пригостити.

Не вдається скопіювати.