«На шостому році війни більшість із нас хоче стрибнути назад у «руський мір»: журналіст Дроздов розкритикував українців

Відомий український журналіст Остап Дроздов на своєму персональному YouTube-каналі висловив думку, що значна частина українців не є патріота та прагнуть відновлення зав’язків із Росією.

«Погляньте, чим переймаються люди: їм не до вподоби те, що відключили російські канали, вони сумують за «Вконтакте», за Філіпом Кіркоровим та іншими російськими зірками, які і понині їм так близькі. А великий бізнес взагалі за те, щоб повернутися на російський ринок. Мріють, щоб назад туди зайти, тому що це великі гроші», – висловився Дроздов.

Повідмоляє miysvit.pp.ua, із посиланням на replyua.net

Окрім того, він згадав і представників вітчизняного шоу-бізнесу. «Якби не квоти на український продукт, то їх би просто не змусили зайти в цю українську музику, в українську площину. Насправді ж вони не вилазити з Останкіно, зніматися в тих «Блакитних вогниках», їздити до Малахова щотижня. Оскільки це 400-500 млн аудиторії. А що таке Україна? Якісь нещасні 20 млн», – заявив журналіст.

На завершення свого звернення Дроздов взагалі дійшов до невтішного висновку: «Якщо подивитися на всю країну, чесно, то вона прямо так і хоче стрибнути назад в цей сраний «руський мір». На шостому році війни це відбувається», – сказав Остап Дроздов.