СМАЧНИЙ І ДУЖЕ СИТНИЙ ТОРТ-САЛАТ З КУРКОЮ І МАРИНОВАНИМИ ГРИБОЧКАМИ. ВІН СТАНЕ СПРАВЖНІМ ХІТОМ НА БУДЬ-ЯКОМУ СВЯТКОВОМУ СТОЛІ. ЗБЕРЕЖІТЬ РЕЦЕПТ
Смачний і дуже ситний торт-салат з куркою і маринованими грибочками. Він стане справжнім хітом на будь-якому святковому столі. Збережіть рецепт.
Торт-салат-з-куркою-і-грибами
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news
складові
- 1 банка печериці (мариновані)
- 300 гр. курка (філе)
- 2 шт. морква
- 3 шт. картопля
- 3 шт. курине яйце
- 3 шт. огірок (солоні)
- 2 скибочки перець (маринований)
- 1 банка кукурудза (маринована)
- 1 пучок зелена цибуля
- 300-400 гр. майонез
- за смаком перець (мелений)
- за смаком сіль
Рецепт приготування
1. Куряче філе нарiзаємо, солимо, перчимо і обсмажуємо в олії на сильному вогні 3-4 хвилини до рум’яної скоринки, можна додати паприку або спеції для курки. Охолоджуємо.
2. Морква з картоплею в шкiрці і яйця відварюємо, охолоджуємо і очищаємо. Банки з кукурудзою і грибами відкриваємо і зливаємо рідину. Гриби використовуємо цілі і велику банку.
3. Підготовлені моркву, картоплю, яйця, огірки, перець і цибулю дрібно нарiзаємо.
4. Розємну форму діаметром 26 см. Вистилаємо харчовою плівкою і розміщуємо цілі мариновані гриби капелюшками вниз. Посипаємо гриби зеленою цибулею.
5. Викладаємо підготовлену моркву, посипаємо злегка сіль, перцем меленим і щедро змащуємо майонезом.
6. Рівномірно розподіляємо підготовлені шматочки курки.
7. Викладаємо підготовлені огірки, маринований перець, кукурудзу і майонез. Трохи кукурудзи залишаємо для прикраси.
8. Потім шар з яєць, трохи солимо і майонез. Останній шар підготовлену картоплю, трохи солимо, перчимо і майонез.
9. Закриваємо салат фольгою і відправляємо в холодильник на 6-7 годин.
10. Потім знімаємо фольгу, накриваємо великою тарілкою. Перевертаємо форму з салатом, знімаємо акуратно форму, плівку і подаємо.
Смачного!