Блогер: У Зелі вірять, що посадивши Пороха вони отримають +30% рейтингу.

Публікуємо допис Mason Lemberg в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

“Прочитав сьогодні смішну історію про те, що нібито хтось з оточення Зелі вірить, що посадивши Пороха вони отримають +30% рейтингу.
Джерело гівняне, але історія заслуговує коментаря з 2 причин.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на startko.co.ua

Перша причина:

Через проблеми з мотиматигою в членів зеко манди та/чи журналістів, які носять “інсайд”. Які +30%, якщо рейтинги Владіміра мінімум 68%? Або не носіть “рейтинги”, або не носіть “інсайди”. Або і то і інше.

Друга причина:

Через те, що зелені (у всякому разі, частина з них) вірять в звязок між посадкою Пороха і ростом рейтингів.

Розчарую. Зв’язку нема. Точніше буде короткотерміновий сплеск і все.

А проблема вся в тому, що ця зелена дічь накачувала себе і інших агресією до Пороха. Але ця агресія, яка найбільш властива лузерам, має прямий зв’язок з їхнім матеріальним становищем.
За прикладами далеко ходити не треба. От посадили по безпределу антигероя всіх ватних і кугутських казок Пашинського. І що виросли рейтинги?

І після теоретичної посадки Пороха, агресія нікуди не зникне і винуватим буде Зеля, який тепер краде та ще й привласнив 5000 мільярдів доларів, які забрав від Пороха і не поділився з простим нарітом.

І замість того, аби, маючи високі рейтинги і довіру, втихомирювати цю істерію, переводити людей позитивний і створювальний ракурс, ці ідіоти й далі плодять агресію, роблять цю купу гівна ще більшою. Не думаючи про те, що вона їх і роздавить.” – написав блогер.