Після того як ви дізнаєтесь цей рецепт, завжди будете маринувати скумбрії тільки так!
Ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті ми вам розповімо рецепт маринування скумбрії.
Зовсім скоро Новий рік. Багато господинь вже замислюються про новорічні страви. Хочеться, щоб все було не тільки красиво, але і дуже смачно.
Який новорічний стіл без маринованої рибки? Пропоную вам рецепт шалено смачною і ароматною маринованої скумбрії. Подібної смачної рибки вам просто не знайти в магазині.
Інгредієнти:
- Скумбрія 2-3 шт .;
- Велика цибулина;
- Вода близько 300 мл;
- Гвоздика 8 шт .;
- Перець горошком 9-10 шт .;
- Перець духмяний мелений за смаком;
- Коріандр щіпка;
- Сіль 2, 5 чайної ложки;
- Цукор чайна ложка;
- Масло рослинне 3 ст. л .;
- Оцет яблучний 3 ст. л .;
- Лавровий лист 3 шт.
Приступаємо до приготування
Скумбрію очищаємо. Видаляємо плавники, відрізаємо голову, і ріжемо на невеликі шматочки.
Воду необхідно закип’ятити, додати в неї всі необхідні інгредієнти: сіль, цукор, приправи, перці горошком і мелений, рослинне масло. Кип’ятити все разом буквально пару хвилин на повільному вогні.
В кінці кип’ятіння додаємо оцет і лавровий лист. Охолоджуємо до кімнатної температури. Ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями.
Рибу складаємо в підходящу ємність так, щоб вона не спливала. Туди ж додаємо нарізану півкільцями цибулю. Злегка перемішати.
Заливаємо скумбрію остиглим маринадом. Накриваємо кришкою, і залишаємо в прохолодному місці на дві доби.
Готово! Виходить шалено смачна і ароматна рибка до святкового столу.
Смачного!