7 ВАГОМИХ ПРИЧИН ПОЗБАВИТИСЯ МІКРОХВИЛЬОВКИ ПРЯМО ЗАРАЗ! ПОТРІБНО ЗНАТИ КОЖНОМУ.
Мікрохвильовці приписують чимало шкідливих якостей.
1. Лікарі кажуть, що їжа, розігріта в мікрохвильовій печі, може спровокувати припинення вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на bbc-ccnn.com
2. У їжі, яка оброблена в мікрохвильовій печі, вміст мікроелементів і вітамінів мінімальне.
3. Тривале вживання продуктів, розігрітих в мікрохвильовій печі, може привести до викиду великої кількості pakових клітин в кров.
4. Постійне вживання їжі, обробленої в мікрохвильовці, може спровокувати дефіцит імунної системи через зміни в лімфовyзлax.
5. Продукти, оброблені в мікрохвильовці, викликають психоз і втрату пам’яті, а також зниження інтелекту.
6. Мікроелементи, які містяться в овочах, перетворюються на канцерогенні вільні радикали, які можуть викликати pak.
7. Навіть короткочасний вплив електромагнітних хвиль на сирі, готові або розморожені фрукти і овочі призводить до утворення в них канцерогенів.
Якщо ж ви не хочете відмовлятися від мікрохвильовки, тоді запам’ятайте: випромінювання від мікрохвильовки не повинно виходити назовні. Коли пічка працює, тримайтеся від неї подалі.
Так а в чому тоді гріти їжу?
- на плиті;
- в духовці;
- в аерогрилі;
- на вогнищі.
Залишайте свої коментарі на нашій сторінці у Фейзбук!