Сaлaт Червона Шaпочкa вже переплюнув Олів’є і Шyбy!
Радимо неодмінно спробувати його зробити, він не залишить вас байдужим і буде частенько з’являтися на вашому столі.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на poshepky.com
Складові:
- курка відварна — 150 г;
- перець солодкий — 1 шт .;
- капуста пекінська (або будь-який листовий салат) — 150 г;
- яйце — 1 шт .;
- консервований зелений горошок — 2 ст. л .;
- помідори — 150 г;
- кріп — кілька гілочок;
- майонез — 5 ст. л .;
- сіль за смаком
Приготування:
- У миску дрібно нарізати пекінську капусту. Варену курку нарізати дрібними шматочками.
- Солодкий перець нарізати кубиками невеликого розміру. Консервований зелений горошок відцідити від зайвої рідини і додати в миску з салатом.
- Додати подрібнене яйце.
- Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. Бажано використовувати цибулю солодких сортів. Все перемішати, посолити, заправити майонезом і викласти в салатницю.
- Верх салату «Червона шапочка» розрівняти. Помідори нарізати невеликими шматочками.
- Додати дрібно нарізаний кріп і сіль. Помідори перемішати і викласти ними верхній шар салату — це буде нашою «Червоною шапочкою».
Смачного!