Ви більше не будете готувати ні смаженої, ні тушкованої картоплі, а тільки так!

Це чудовий обід або вечеря. Приготуйте картоплю по цьому рецепту.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Ukr.Media

Інгредієнти

  • картопля відварна — 6-7 шт;
  • гриби — 150 г;
  • цибуля — 1 шт;
  • морква — 1 шт маленька;
  • зелень кропу;
  • сухарі панірувальні — 1/2 склянки або 1 яйце;
  • сіль і перець за смаком;
  • часник гранульований — 1/2 ч. л;
  • рослинна олія.;

Приготування

Печериці нарізаємо дрібно.

Обсмажуємо на рослинній олії подрібнену цибулю, потім додаємо терту моркву. Смажимо пару хвилин, потім додаємо гриби та смажимо ще 4 хвилини.

Відварену в мундирі картоплю натираємо на крупній тертці.

Додаємо в картоплю, обсмажені овочі з грибами, дрібно порізаний кріп, гранульований часник, сіль і перець, перемішуємо.

Додаємо в картопляну масу сухарі, перемішуємо.

Формуємо котлети, викладаємо на деко, застелене пергаментом і змащене олією.

Запікаємо при 190 С протягом 20 хвилин.

За 5 хвилин до готовності змащуємо котлети рослинною олією і запікаємо ще 5 хвилин.

Подаємо котлети зі сметаною і кропом.