НІЯКИХ КРУАСАНІВ І ПЕЧИВА БІЛЬШЕ НЕ КУПУЮ. СМАЧНІ РОГАЛИКИ ЗА ШВИДКИМ РЕЦЕПТОМ МОЄЇ БАБУСІ – РОЗЛІТАЮТЬСЯ МИТТЄВО

Ніяких круасанів і печива більше не купую. Смачні РОГАЛИКИ за швидким рецептом моєї бабусі – розлітаються миттєво.

Найсмачніші і прості в приготуванні рогалики. Смачні рогалики – це мій фірмовий рецепт, виходить набагато смачніше будь-яких круасанів. Робляться вони швидко і просто, їх зробить абсолютно будь-яка людина, навіть яка особливо не дружить з випічкою. Поділюся своїм рецептом і з Вами.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на www.hreblya.pp.ua

Складові:

  • масло вершкове 1 пачка
  • яйце 2 шт
  • цукор півсклянки
  • дріжджі сухі 10 г
  • борошно 3 склянки
  • варення або джем.

Приготування:

Для початку просіюємо борошно, щоб воно стало легким і повітряним.

Додаємо сухі дріжджі і все ретельно перемішуємо.

Натираємо вершкове масло в борошно, щоб воно легше натирати, необхідно його попередньо заморозити.

Борошно розтираємо в дрібну крихту, я це роблю пальцями.

Збиваємо цукор з яйцем до пишності, і вливаємо в борошно, замішуємо тісто.

Даємо тісту постояти хвилин 10-15.

Тісто розгортаємо в коло, додаємо джем або варення, краю не змащуємо, і нарізаємо на сектора, і з них скочується рогалики.

Готові рогалики викладаємо на деко, попередньо припорошуємо його борошном.

Виставляємо температуру духовки на 180 градусів, і випікаємо 15-20 хвилин.

Смачні рогалики готові. Це нереальна смакота. Всі вони сподобаються до бoжевілля. Швидше скликайте всіх на чай і готуйте цей рецепт.

Смачного!

Не вдається скопіювати.