Кращий рецепт фаршированої скумбрії – обов’язково збережіть собі
Любите фаршировану рибку?
Що може бути смачніше цієї страви? Ми пропонуємо новий рецепт, який точно варто зберегти в свою скарбничку.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на globalpres.co
Основні інгредієнти:
- – Заморожена скумбрія – 3 штуки
- – Сир – 50 грамів
- – Варені яйця – 2 штуки
- – Лимон – половина
- – Цедра лимона – 1 чайна ложка
- – Петрушка – 5 гілочок
- – Часник – 1 зубок
- – Перець, сіль – за смаком
Як готувати:
1. Розморозити рибу, видалити нутрощі, промити, зробити розрізи по діагоналі на тушці на відстані 3-4 сантиметрів. Посолити і поперчити.
2. Сир і яйця потерти дрібно, нашаткувати петрушку, змішати все з цедрою лимона і часником, пропущеним попередньо крізь прес.
3. Підсолити начинку, змішати все, рибу викласти на фольгу, нафарширувати щільно начинкою. Видавити зверху сік лимона.
4. Загорнути рибу у фольгу, але не щільно, щоб був прошарок повітря.
5. Випікати 30 хвилин в духовці при температурі 180 градусів, в кінці фольгу відкрити і запікати ще 5 хвилин.
Смачного! Діліться з усіма друзями рецептом, їм теж стане в нагоді!