Смачна запечена свинина в рукаві! Завдяки маринаду м’ясо виходить ніжним, соковитим і ароматним!

Страва є прекрасною заміною магазинній ковбасі.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Ukr.Media.

Інгредієнти

  • Свинина (вирізка або ошийок) — 800 г
  • Соєвий соус — 4 ст. л.
  • Часник — 4-5 зуб.
  • Запашний перець (горошок) — 7-8 шт.
  • Спеції для свинини — 3 ст. л.

Приготування

Нашпиговувати м’ясо часником і запашним перцем. Посипаємо з усіх боків м’ясо спеціями для свинини й втираємо їх. Кладемо м’ясо в місткість, додаємо соєвий соус. Залишаємо м’ясо маринуватися на 2 години, періодично перевертаючи.

Після цього готуємо рукав для запікання. Для цього відрізаємо від нього смугу такого розміру, щоб туди можна було помістити м’ясо і залишилося 15-20 см з обох сторін.

Відправляємо м’ясо в рукав, шов зверху і закріплюють з обох сторін кліпсами. Рукав з м’ясом викладаємо в сковороду або лист і відправляємо в духовку з температурою 200 градусів приблизно на 1 годину.

Не вдається скопіювати.