Китайський секрет приготування м’якого і соковитого м’яса. Збережіть!

Доброго дня! Шановний читачу ми раді бачити вас на нашому сайті. В даній статті ми розповімо вам рецепт приготування м’якого м’яса за китайським секретом.

Китайська техніка приготування м’яса у білковому маринаді.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням Ukr.Media

Інколи важко приготувати м’ясо, щоб воно вийшло соковите. Грудка курки або індички взагалі вважається багатьма кулінарами м’ясом сухим. Китайська техніка приготування м’яса у білковому маринаді проблему вирішує раз і назавжди.

Потрібно нарізати м’ясо суворо поперек волокон. Якщо мова йде про індичку, то і самі шматочки потрібно робити тонкими і невеликими. До речі, смажити так теж швидше і простіше.

В ідеалі додати в м’ясо тільки білий перець і для гостроти чілі. Півтори столові ложки соєвого соусу зроблять маринад тільки смачнішим.

А ось і час основної хитрощі. В індичку (або інше жорстке м’ясо) додається яєчний білок. На 300-400 грамів достатньо буде одного.

У такому варіанті будь-яке м’ясо буде соковитим. Білковий маринад і тонка нарізка — готувати такий варіант страви потрібно дуже недовго.

Смачного!

Не вдається скопіювати.