ТАКІ СМАЧНІ ПОНЧИКИ НЕ ЗНАЙТИ НАВІТЬ НА РІЗДВЯНОМУ ЯРМАРКУ: ПУХКІ, НІЖНІ СИРНІ КУЛЬКИ ПРОСТО ТАНУТЬ У РОТІ
Смачні та швидкі пончики дуже подобаються дітям і легко готуються.
Їх можна робити як круглої форми, так і звертати ковбаски в класичне кільце.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка
Інгредієнти:
- сир – 250 г;
- яйця – 3 шт.;
- пшеничне борошно – 8 ст.л.;
- цукор – 3 ст.л.;
- сіль – 0,5 ч.л.;
- оливкова олія – за смаком;
- сода – 0,5 ч.л.;
- цукрова пудра з ваніллю – за смаком;
Приготування:
- У миску викласти сир, додати яйця, борошно, цукор, соду і сіль і акуратно змішати все до однорідності.
- У невеликій сотейник налити оливкову олія і добре її розігріти.
- За допомогою чайної ложки або руками скачати з тіста невеликі кульки.
- Кинути пончики в киплячу олію і смажити на невеликому вогні, постійно перевертаючи шумівкою, щоб вони рівномірно підрум’янились з усіх боків.
- Готові пончики викласти на паперовий рушник і залишити на пару хвилин – щоб вони ввібрали зайве масло.
- Подавати пончики гарячими, виклавши на блюдо і посипаними цукровою пудрою, змішаною з ваніліном.
Смачного! Обов’язково діліться рецептом з друзями!