Неперевершено смачний пeчінковий салатик з вельми незвичними інгредієнтами!

Неперевершено смачний пeчінковий салатик з вельми незвичними інгредієнтами 

Якщо у вашому домі не надто шанують пeчінку – цей багатющий на залізо субпродукт – то, маючи рецепт цього салату, вам простіше буде переконати своїх рідних у протилежному. Адже окрім самої пeчінки у цьому простому салатику є кисленький огірочок і солоденька морквинка – тобто ті додатки, які зроблять смак кінцевої страви оригінальним і збалансованим. Придатний як для буденних обідів, так і для святкового столу.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на zvistka.in.ua

Інгредієнти для салату

  • 0,5 кг яловичої або телячої пeчінки
  • 2 морквини
  • 2 цибулини
  • 3 середні квашені огірки (200 г)
  • 1 банка консервованого зеленого горошку
  • сіль, перець, майонез до смаку.

Як приготувати салат із пeчінки

Пeчінку відварити у підсоленій воді, охолодити і натерти на крупній тертці.

Цибулю порiзати чверть кільцями, підсмажити на олії до прозорості, додати потерту на грубій тертці моркву і протушкувати доки морква не пом’якшає. Зняти з вогню, охолодити.

Огірки порiзати тоненькою соломкою або потерти на грубій тертці.

Відкрити банку горошку, зцідити рідину.

З’єднати усі інгредієнти, посолити, поперчити до смаку, заправити майонезом, вимішати.

Викласти в глибокий салатник, прикрасити зеленню, подати до столу.

Не вдається скопіювати.