Картопляна ковбаса з грибами. З’їдається швидше будь-яких м’ясних закусок!

Ви без сумніву захочете добавки, адже це шалено смачно! Картопляна духмяна ковбаса з грибами з’їдається скоріше будь-яких м’ясних закусок!

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на zvistka.in.ua

СКЛАДОВІВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ

  • Картопля – 1,5 кг
  • Грудинка – 250 г
  • Печериці – 300 г
  • Лук – 2 шт.
  • Рослинна олія – ​​2-3 ст.л.
  • Перець чорний мелений
  • сіль
  • Оболонка для ковбаси – 3 м

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ

Підготувати оболонку. Обсмажити цибулю, потім додати гриби і дрібно нарізану грудинку. Картоплю натерти на тертці. Змішати всі інгредієнти. Начинити ковбаски.

Запікати в духовці 40-50 хвилин.

Не вдається скопіювати.