Такі котлетки будуть просити ще і ще – покроковий рецепт
Дуже смачні, соковиті котлети з підливою в духовці. Обов’язково спробуйте їх приготувати!
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua
Інгредієнти:
- Фарш – 300 гр.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Картопля – 1 шт.
- Капуста – 70 гр.
- Сіль, перець – за смаком.
- Вода – 450 мл.
- Томатна паста – 2 ст. ложки.
- Борошно – 1,5 ст. ложки.
Спосіб приготування:
1. Капусту дуже дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю і картоплю натерти на грубій терці.
2. До фаршу відправити подрібнені цибулю, капусту і картоплю. Посолити, поперчити за смаком і все ретельно перемішати. Додати 1,5 ст. ложки борошна і ще раз перемішати.
3. Вологими руками сформувати котлети, обваляти в борошні і обсмажити на добре розігрітій сковороді з рослинною олією з двох сторін до золотистого кольору.
4. Готові котлети помістити в форму для запікання. До томатної пасти відправити трохи води, додати сіль, перець і будь-які спеції за смаком. Все добре перемішати за допомогою віночка. Отриманим томатним соусом залити котлети.
5. Відправити форму для запікання в добре розігріту духовку до 180 градусів на 40 хвилин.
Готові котлети посипати свіжою зеленню і подати до столу. Смачного!