Биточки з картоплі. Деруни більше не готую. Тримайте рецепт!
В даній статті пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування смачних биточків.
Картопляні битки – це цікава страва, з мінімумом продуктів для готування, але з дуже багатим смаком в результаті. Ви навіть можете використовувати вчорашнє картопляне пюре.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка
Для приготування биточків вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- картопля – 6-7 штук;
- цибуля – 1 шт;
- яйце – 1 шт;
- твердий сир – 70 г;
- вершкове масло – 20 г;
- панірувальні сухарі;
- сіль за смаком;
- рослинна олія для обсмажування.
Процес приготування
Відварюємо картоплю в підсоленій воді, остуджуємо і перекручуємо на м’ясорубці. Цибулю ріжемо невеликими кубиками.
Збиваємо яйце і виливаємо його в картопляне пюре, додаємо цибулю, яйце і тертий сир, все ретельно перемішуємо до однорідності.
Формуємо з маси шматочки для битків. Обвалюємо у сухарях і робимо невеликі надрізи на поверхні битка.
На сковороді розігріваємо олію, обсмажуємо битки з двох сторін до рум’яної, золотистої скоринки.
Смачного!