Рисові котлети з цибулею і морквою — смачна страва яку готують під час посту.
Чудова страва з рису та овочей під час посту. Готувати дуже легко та швидко, з продуктів, що є у кожної господині вдома. Котлети виходять ароматні, смачні, а головне корисні.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com
Інгредієнти:
- Круглозерновий рис 200 гр.;
- Морква 150 гр.;
- Цибуля ріпчаста 120 гр.;
- Панірувальні сухарі 3 ст. л.;
- Соняшникова олія 50 мл.;
- Морська сіль;
- Суміш перців.
Спосіб приготування:
Залийте промитий рис 400 мл води, закип’ятіть та варіть 20 хвилин.
Додайте сіль, суміш перців, перемішайте та залиште трішки охолонути.
Почистьте, помийте та поріжте кубиками цибулю, а моркву потріть на маленькій тертці.
Обсмажте овочі на рослинній олії 10 хвилин та залиште охолоджуватись.
Змішайте рис та смажені овочі.
Змоченими у воді руками сформуйте котлетки у формі овалу.
Запаніруйте в сухарях та обсмажте в розігрітій олії по 3 хвилини з кожної сторони до золотистого кольору.
Викладіть кожну на паперовий рушник, щоб ввібралася зайва олія.
Подавайте пісні котлети з салатом або соліннями.
Смачного!