Майстер-клас по запіканню м’яса в духовці – стане в нагоді як молодим господиням, так і профі.
Майстер-клас по запіканню м’яса в духовці – стане в нагоді як молодим господиням, так і профі.
А ви вмієте запікати м’ясо? А маринувати до запікання? Адже тут важливим є правильне виконання кожного етапу процесу.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на intermarium.news
Ми пропонуємо рецепт приготування яловичини по-бразильськи – страва виходить ароматною, смачною, гарною …
Основні інгредієнти:
– Яловичина – 700 грамів
– Білий винний соус – 100 мілілітрів
– Біле сухе вино – 200 мілілітрів
– Оливкова олія – 100 мілілітрів
– Розмарин – 1 чайна ложка
– Чорний перець горошком – 5 штук
– Сіль – 1 кілограм
Як готувати:
1. Змішати вино, винний оцет, оливкову олію, перець і розмарин.
2. М’ясо промити, обсушити паперовим рушником, помістити на 2 години в маринад.
3. Взяти жаростійку форму з високими бортиками, викласти в неї м’ясо, залити чвертю обсягу маринаду, накрити пергаментом, на папір гіркою висипати сіль.
4. Випікати 30 хвилин при температурі 195 градусів.
Яловичина виходить середнього ступеня прожарювання, дуже ароматною і смачною! Діліться з усіма цим чудовим рецептом!