Печиво сметанне. Хоч кожен день печи, так смачно і просто. Тримайте рецепт!

В даній статті пропонуємо вам рецепт приготування смачного сметанного печива.

Сметанне печиво робиться дуже легко, виходить завжди, навіть у тих, хто тільки вчиться готувати.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • сметана – 150 г;
  • борошно – 150 г;
  • жовток – 1 шт;
  • цукор – 80-100 г;
  • розпушувач – 1 ч.л;
  • масло вершкове – 100 г.
Вам також сподобається: ?

Салат без яєць і сиру. Підійде до будь-якого свята! Смакота!

Процес приготування:

Змішуємо сметану з розм’якшеним вершковим маслом. Борошно просіваємо і змішуємо з розпушувачем, висипаємо в рідку масу. Перемішуємо і викладаємо на посипану борошном робочу поверхню і вимішуємо тісто. Тісто борошном не забивати, але якщо у вас воно виходить пухким і липкуватим, тоді додайте трохи.

Кладемо тісто в пакет і поміщаємо його в холодильник на 40 хвилин.

Розкатуємо тісто в пласт, змащуємо його збитим жовтком з водою або молоком, розрізаємо на печиво. Зверху посипаємо цукром. За смаком, ви можете змішати цукор з корицею, з цедрою лимона, подрібненим арахісом або грецькими горіхами.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.

Духовку розігріваємо до 190 градусів і випікаємо 10 – 15 хвилин.

Смачного!

Не вдається скопіювати.