ЯК СПЕКТИ СИРНІ БУЛОЧКИ З ЯБЛУКАМИ НА СНІДАНОК
Сирні булочки з яблуками готуються дуже швидко, так як не містять дріжджів.
Вам не доведеться чекати, поки тісто підніметься: потрібно просто з’єднати всі інгредієнти, сформувати булочки і відправити їх в духовку.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на ibilingua.com
Булочки з сиром і яблуком
Інгредієнти:
- Сир – 200 г
- Цукор – 100 г
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Яйце – 1 шт.
- Сіль – 1 щіпка
- Олія – 100 мл
- Борошно – 300 г
- Розпушувач – 10 г,
- Яблука – 3 шт.
- Сік лимонний – 1 ст.л.
- Цукрова пудра – 1 ст.л.
Спосіб приготування:
Яблука почистити, нарізати кубиками і скропити лимонним соком.
У чашу міксера викласти сир, яйце, цукор, ванільний цукор, сіль, влити рослинне масло, все збити. Борошно змішати з розпушувачем, по частинах додати в сирну масу і перемішати лопаткою. Має вийти густе тісто.
Акуратно вмішати в тісто нарізані яблука.
Розділити тісто на вісім частин, кожну частину скачати в кулю в руках або на дошці з борошном. Злегка притиснути з усіх боків, формуючи булочки.
Викласти заготовки на деко, застелене пергаментним папером. Випікати в духовці, розігрітій до 200 ° С, протягом 25 хвилин або до сухої зубочистки.
Готові булочки остудити на решітці, потім посипати цукровою пудрою. Подавати разом з чаєм, кавою або какао на сніданок.