Ніжне та соковите м’ясо в рукаві. Це смачніше та корисніше, ніж ковбаса з магазину.
Рецепт приготування оригінальної закуски зі свинини стане в пригоді кожній господині. Після маринування м’ясо стає соковите, ніжне, м’яке та дуже ароматне.
Це набагато смачніше та корисніше ніж найдорожча ковбаса в магазині.
Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на facedobra.com
Складові:
- Свинячий балик 800 гр.;
- Часник 5 зуб.;
- Перець запашний горошок 7-8 шт.;
- Спеції до свинини 3 ст. л.;
- Соус соєвий 4 ст. л.
Спосіб приготування:
- У м’ясі зробіть отвори та вкладіть до них порізаний пелюстками часник з перцем.
- Натріть його спеціями, покладіть в каструлю та залийте соєвим соусом.
- Поставте на декілька годин маринуватись та часто перевертайте, щоб м’ясо добре просочилось.
- Потім покладіть в рукав для запікання, краї зафіксуйте кліпсами та викладіть на деко.
- Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці 2 години.
Смачного!