Смачна страва на вечерю! Котлети з картоплею в сметанно – томатному соусі

Така смачна страва відмінно підходить в якості вечері або навіть святкової страви.

Повідомляє miysvit.pp.ua, із посиланням на mandarynka.com.ua

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • фарш будь-який – 400 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цибуля – 2 шт;
  • часник за смаком;
  • булка – замочений в холодному молоці;
  • картопля;
  • борошно – 2 ст.л.

Фарш заправляємо натертою на тертці цибулиною, розм’якшеним батоном, пропущеними через прес декількома зубчиками часнику, нарізаною зеленню, сіллю, перцем і спеціями, які ви використовуєте для фаршу. За бажанням додайте яйце.

Формуйте тефтелі і обвалюйте їх у борошні або панірувальних сухарях.

Картоплю невеликого розміру очищаємо, промиваємо, при необхідності розрізаємо на пару шматків.

Форму для запікання змащуємо олією, близько бортів викладаємо картоплю, в середину кладемо тюфтельки.

Духовку розігріваємо до 220 градусів і запікаємо 15 хвилин.

З’єднуємо сметану і кетчуп по 2 ст.л., води – половину склянки, солимо за смаком і перчимо.

Виливаємо соус в форму і продовжуємо запікати страву 20 – 30 хвилин.

Посипаємо зеленню і подаємо до столу.

Не вдається скопіювати.